Nimfomanie

Exacerbare a dorinţei sexuale la femeie, caracterizează prin căutarea imperioasă a  actului erotic care in cele mai multe cazuri nu duce la satisfactia astepatata.

Nimfomania poate fi considerată o boală în măsura în care generează o frustrare cronică. Tratamentul nimfomaniei este psihoterapia sau psihanaliza.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica