Nevrom

Tumoră benignă formată din fibre nervoase.

Nevroamele sunt dureroase si sunt de două tipuri in functie de cauza ce le-a produs.

Nevromul de amputaţie se dezvoltă atunci când un nerv a fost secţionat şi când extremitatea sa este foarte îndepăr­tată de rădăcina sa, sau atunci când secţionarea este urmare a amputaţiei unui membru.

Nevromul plexiform este cauzat de o crestere compactă de fibre nervoase. El este superficial şi se caracterizeaza printr-o tumoră palpabilă sub piele dând senzaţia unui ghemotoc de sfoară la pipait .

Tratamentul lor este dificil (ablatie chirurgicala).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica