Nevralgie

Durere provocată de o iritaţie sau de o leziune a unui nerv senzitiv.

Durerea evoluează prin crize intense, dar între crize poate persista un fond dureros.

Nevralgia faciala – provoacă o durere supraacută în zona controlată de către nervul trigemen. Afectează obrazul, pleoapele superioare şi maxilarul superior. Ea se produce de o singură parte şi este adesea provocată de o stimulare a unei zone parti­culare a feţei.

Nevralgia inlercostală intervine de ambele părţi dar urmează traiectul de inervaţie cutanată care taie oblic coastele.

Nevralgiile prin iritaţia nervilor membrelor – coboară în lungimea unei benzi strâmte până la extremitatea membrului: nevralgia cervicobrahială în membrul superior, nevralgia crurală şi sciatica în membrul inferior.

Tratamentul este in functie de cauza si localizare (analgezice, antiinflamatoare pe cale injectabilă sau orală sau în infiltraţii).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica