Nascut mort

Un făt este considerat născut-mort atunci când moartea a survenit fie în timpul sarcinii, după 180 zile de gestaţie, fie în timpul travaliului.

Cauzele acestor decese pot fi materne (hipertensiune arterială, diabet, boală infecţioasă, traumatism, hematom retroplacentar, hemo­ragie) sau ovulare (tumoră placentară, termen depăşit, nod al cordonului ombilical, transfuzie fetomatemă, malformaţie fetală gravă).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags: