Nas

Organ al respiraţiei si al simţului mirosului care formează o proeminenţă pe treimea medie a înălţimii feţei. Aerul inspirat este unidificat, incalzit si purificat cu ajutorul mucusului şi cililor care reţin impurităţile.

Nasul poate fi subiectul unor traumatisme (inclusiv fracturi), tratamentul este chirurgical (septoplastiile corectează deviaţiile septului nazal), sau ocluzi (mai des in cazul copiilor).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica