Mucinoza

Orice afecţiune caracterizată prin acu­mularea în piele a mucinei, substanţă gelatinoasă provenind din secreţiile glandelor mucoase.

Ca si simptomele, acestea sunt :  pete în relief sau papule (leziuni proeminente) de culoare roz sau sidefie de la un milimetru până la câţiva milimetri diametru. Nu există un tratament cunoscut al mucinozelor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.