Molluscum pendulum

Mică tumoră cutanată benignă. Sinonime: fibrom molluscum, fibrom moale, naevus molluscum.

Molluscum pendulum este foarte frecvent ca apariţie, nu este contagios si formează o mică masă cuprinsă între 2 şi 10 milimetri, moale, rozalie, prinsă de piele printr-un pedicul şi amplasată mai ales în plici (plică cotului, axială, inghinală).

Tratamentul nu este justificat decât într-un număr mic de cazuri, din motive estetice; el constă în scoaterea leziunilor cu bisturiul electric.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața