Moarte

Incetarea completă şi definitivă a vieţii datorate opririi funcţilor vitale si a activităţi cerebrale.

Moartea clinica este o fază iniţială descrisa prin prezenta a stopului respirator, stop cardiac şi suspendare a conştienţei, dar care poate fi reversibila sub efectul reanimarii cardiorespiratorii.

Moartea cerebrala (coma depăşită) corespunde opririi definitive a oricărei activităţi cerebrale insotita de    oprirea respiratiei spontane.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica