Mixedem circumscris pretibial

Infiltraţie cutanată a membrelor inferioare ce apare în cursul bolii lui Basedow, caracterizată printr-o creştere a activităţii glandei tiroide, sau hipertiroide.

Este caracterizat prin apariţia pe faţa externă a gambelor a unor papule rozalii, gălbui sau depigmentate pielea are aspect de coajă de portocală nepruriginos. Leziunile se pot intinde împrejurul gambelor pina in zona degetelor de la picioare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica