Mifepriston (RU 486)

[RU 486]

Steroid de sinteză utilizat pe cale orală într-o priză unică pentru întreruperea voluntare a sarcinii, pentru a accelera expulzia ovulară (înainte de a 50-a zi de încetare a fluxului menstrual). Intreruperea sarcinii se produce între 2 şi 48 ore după absorbţia mecamentului, dacă nu are loc expulzia ovulară se recurge la chiuretaj aspirativ.

Mifepristonul poate declanşa o hemoragie (în 5% dintre cazuri), dureri abdominale sau pelviene, stările de rău, durerile de cap,  chiar daca întreruperea voluntara a sarcinii nu s-a produs.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: