Mielografie

Radiografie a măduvei spinării, rădăcinilor nervilor şi meningelor, este indicată înaintea unei intervenţii chirurgicale intrarahidiene.

Imageria prin rezonanţă magnetică (I.R.M.) permite de asemenea explorarea rachisului şi a măduvei spinării în toate direcţiile cu o excelentă precizie a rezultatelor şi fără injectare de produs de contrast.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: