Memorie

Capacitate a creierului de a păstra informatii referitoare la o experienţa trecuta şi de a o face să revină în mod constient.

Procesul complex se derulează atât la nivelul centrilor nervoşi polivalenţi (hipocamp, corpul mamilar şi hipotalamus) cât şi la nivelul fibrelor nervoase care leagă cei trei centri.

Fazele acestuia cuprinde învăţarea, stocarea si redarea informaţiei.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica