Membru

Extremitata a trun­chiului (in numar de 4), servind la locomoţie sau la apucare.

Membrul superior este compus din urmăr (se articulează cu toracele), braţ, antebraţ şi mână, care sunt articulate între ele prin cot şi respectiv încheietura mâinii.

Membrul inferior este compus din pulpă (articulata cu bazinul prin şold), gambă şi picior, care sunt articulate între ele prin genunchi şi respectiv gleznă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica