Medicament

Produs utilizat pentru prevenirea, diagnosticarea, tratarea unei boli, a unui traumatism sau pentru a restaura, a corecta, a modifica funcţiile organice.

Un medicament dupa administrare urmează trei faze: resorbţia(trecerea medicamentului de la locul său de administrare spre circulaţia generală), distribuirea (este in functie de permeabilitate, de volum şi de irigare sangvină a ţesuturi) şi eliminarea (prin excreţie directă sau excreţia metaboliţilor).

Prescripţia unui medicament se face in functie de : vârsta, greutatea corporală, existenţă a unei alte boli, interacţiunile medi­camentoase, alergii, calea de introducere în organism a medica­mentului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.