Kinebalneoterapie

Totalitate a tehnicilor de kineziterapie practicate asupra unui subiect în apă, în bazin sau în piscină. Are aceleaşi indicaţii generale ca şi kineziterapia insa in apa subiectul poate face exerciţii care în aer liber ar fi periculoase pentru articulaţii, dureroase sau imposibile.

Apa exercită o rezistenţă pentru mişcările membrelor şi permite să se dezvolte forţa şi capacitatea de rezistenţă a muşchilor.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive