Intarcarea sugarului

1.Trecerea de la alaptarea la san la alaptarea cu biberonul (in jurul varstei de 3 luni). Este recomandat sa se efectueze treptat, se inlocuieste un supt la san cu un biberon, dupa ce copilul se obisnuieste cu acesta se trece la un al doilea biberon pe zi, urman ceeasi pasi pana la inlocuirea totala a suptului la san.

2. Trecerea de la o alimentatie cu lapte la o alimentatie diversificata ( la varsta de 3-6 luni). Trecerea se face treptat pentru a se lasa timp copilului sa se obisnuiasca cu noiile senzatii si sa se descopere eventualele intolerante sau alergii alimentare.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex