Inhibitorii al sintezei de acid uric

Medicament hipouricemiant, diminueaza sinteza acidului uric în ficat, rinichi şi mucoasa intestinală. Sunt indicaţi în tratamentul de fond al gutei şi al hiperuricemiei asimptomatice, contraindicaţi în caz de sarcină.

Efecte secundare ce pot apare sunt : litiaza urinară, reacţiile alergice cutanate, tulburările digestive, durerile de cap, vertijele, dezvoltarea sânilor la bărbat.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.