Inhibitor al enzimei de conversie (I.E.C)

Medicament capabil să blocheze acţiunea enzimei care transforma angiotensina I (proteină inactivă prezentă în sânge),în angiotensina II (formă activă), utilizaţi în tratamentul hipertensiunii arteriale şi al insuficienţei cardiace.

Administrarea este orală, iar ca si efecte secundare pot fi prezente ameţeli, dureri de cap, oboseală, tuse, mai rar, greţuri, o diaree, palpitaţii, reacţii alergice, scădere bruscă a tensiunii arteriale, insuficienţă renală.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.