Infarct osos

Necroză a ţesutului osos urmare a obturări a arterei care irigă zona osoasă în cauză.

Formarea unui cheag într-un vas arterială poate să se afle la originea unui infarct osos, daca zona afectata de necroza este redusa nu apar dereglari semnificative.

Când infarctul osos se produce în vecinătatea unei articulaţii conduce la o osteonecroză (necroză osoasă) articulatia deformandu-se.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica