Indole-3 Carbinol

Indole-3 carbinol este format dintr-o substanţă numită glucobrasicină care se regăseşte în legume precum broccoli, varza de Bruxelle, conopidă, salată kale, muştar, varză şi hrean. Acesta se formează în locurile în care legumele sunt tăiate, rupte sau gătite şi, de asemenea, mai poate fi produs şi în laborator.

Indole-3 carbinol este administrat pentru prevenirea cancerului sau în cazul persoanelor care suferă de condiţii precum tumori ale tractului respirator sau lupusul eritematos sistemic, o boală autoimună.

Cercetătorii încearcă să descopere legătura dintre indole-3-carbinol în prevenţia cancerului, în special a cancerului de sân, cervical, endometrial sau colorectal.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos