Indole-3 Carbinol

Indole-3 carbinol este format dintr-o substanţă numită glucobrasicină care se regăseşte în legume precum broccoli, varza de Bruxelle, conopidă, salată kale, muştar, varză şi hrean. Acesta se formează în locurile în care legumele sunt tăiate, rupte sau gătite şi, de asemenea, mai poate fi produs şi în laborator.

Indole-3 carbinol este administrat pentru prevenirea cancerului sau în cazul persoanelor care suferă de condiţii precum tumori ale tractului respirator sau lupusul eritematos sistemic, o boală autoimună.

Cercetătorii încearcă să descopere legătura dintre indole-3-carbinol în prevenţia cancerului, în special a cancerului de sân, cervical, endometrial sau colorectal.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica