Ictusul amnezic

Amnezie (pierdere a memoriei) tranzitorie ce apare subit, de durată scurtă şi trecătoare. Cauza şi mecanismul său sunt necunoscute.

Subiectul uita instantaneu, el repetă o întrebare atunci când trebuie să răspundă la ea, nu-şi mai aminteşte ziua, ora. Tulburarea dispare de la sine într-un interval cuprins între o jumătate de oră până la câteva ore. Rămâne o amnezie exclusiv la perioada ictusului. Recidivele sunt rare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica