Hipocratism digital

Deformaţie a extremi­tăţilor degetelor de la mâini mai rar a celor de la picioare, unghii cu aspect bombat (ţesuturile subiacente sunt hipertrofiate) iar degetul poate fi dureros.

Hipocratismul digital poate fi ereditar sau cauzat de boli cronice pulmonare (dilataţia bronhiilor, tuberculoză, fibroză, cancer) sau cardiace (endocardită, malformaţie).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: