Hiperprolactinemie

Afectiune caracterizata de creşterea nivelului sangvin de prolactină, avand o cauza menicamentoasa, data o anomalie metabolică, prezenta unui ade­nom sau al unei tumori a hipofizei.

La femiei se observa absenţa scurgerilor men­struale sau tulburări de menstruaţie, o scurgere de lapte din mameloane şi o eventuală sterilitate. La bărbat hiperprolactinemia conduce la apariţia unei sterilităţi, scăderea libidoului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica