Hemoragie

Scurgere de sânge în afara vaselor sangvine, externa (sângele se scurge direct în exterior) sau interna (sângele se scurge într-o cavitate sau într-un organ intern).

O hemoragie este numită secundar exteriorizată când sângele iese pe căile naturale (gură, anus, uretră).

O hemoragie este cauzata de un traumatism, afectiunea unui organ (inflamaţie, ulcer, tumoră) sau o anoma­lie a vaselor (anevrism, fragilitate).

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.