Gurii (cancer al)

[cancer bucal]

Cancer care poate afecta buzele, limba, planşeul bucal, peretele intern al gingiilor şi, mai rar, palatul, sub forma unui carcinom.

Factorii favorizanţi sunt tutunul, alcoolul, o proastă igienă bucală,aparate dentare prost.

Debuteaza prin senzaţii de arsură fugare, mici sângerări. Tumora se dezvoltă sub forma unei ulceraţii a mucoasei sau a unei înmuguriri însoţită de sângerări. Atunci când se află pe limbă, ea poate face deglutiţia şi fonaţia dificile. In stadiul avansat al cancerului durerea devine importantă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.