Gonartroza

Artroză a genunchiului, se manifesta prin pusee evolutive congestive (genunchiul este umflat, durerea este permanentă si localizată în arti­culaţie (nu iradiază de aici).

In functie de zona cartilagiului afectat durerea poate fi localizata în faţă, în interiorul sau în spatele genun­chiului, cu intensificare a acesteia la solicitarea articulatiei (se calmează în repaus).

Este favorizată aparitia ei de o proastă conformaţie a articulaţiei (un genu varum) si care duce la o supraîncărcare pe una din părţile genunchiului.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă