Glicerid

Lipid simplu format din asocierea unui alcool (glicerolul) şi unul sau mai mulţi acizi graşi.

Gliceridele sunt clasificate după numarul de acizi grasi continuti : un acid gras (monogliceride), doi acizi graşi (digliceride) sau trei acizi graşi (trigliceride). Trigliceridele sunt principalii constituenţi ai produselor alimentare grase.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.