Gips

Material de mulaj folosit pentru imobilizarea unui membru, a unui segment de membru sau a unei articulaţii în caz de fractură osoasă sau de leziuni osteoarticulare.

Gipsurile tradiţionale  – de rulouri de tifon încărcate cu gips uscat, gata de folosire după o simplă înmuiere în apă, soliditatea definitivă este obţinută decât după 48 de ore.

Gipsurile compozite utilizeaza cel mai des răşini, sunt uşoare şi rezistenta la apă dar sunt mai puţin maleabile decât gipsurile tradi­ţionale.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.