Ginkgolid

Principiu activ extras din frunzele de Ginkgo biloba (arbore chinezesc), utilizat in industria medicamentelor.

Ginkgolidele sunt utilizate in tratamentul privind ingustarea arterelor ca urmare a depunerii de colesterol, a tulburarilor facultăţilor intelectuale (tulburări de memorie, confuzie etc.) şi a tulbu­rărilor circulatorii venoase şi de hemoroizi.

Administrarea se face pe cale orală iar efectele nedorite sunt rare (tulburări digestive sau cutanate, dureri, de cap, alergie).

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă