Geaman

Fiecare dintre copiii născuţi dintr-o sarcină gemelară.

Gemenii homozigoti provin din fecundarea unui singur ovul de către un singur spermatozoid. Fetuşii se află în acelaşi sac ovular şi împart aceeaşi placentă (univitelini), avand întotdeauna acelaşi sex si un patrimoniu genetic identic.

Gemenii dizigoţi provin din fecundarea a două ovule de către spermatozoizi diferiţi. Ei au fiecare placenta lui şi sacul lui ovular (bivitelini).

 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică