Fucoxantina

Fucoxantina este o substanţă naturală care provine din algele marine maro precum wakem şi hijiki. Acestea au numeroase beneficii asupra sănătăţii, Fucoxantina fiind un carotenoid, adică o clasă a pigmenţilor din plante care au efecte antioxidante. Odată ajunsă în tractul gastrointestinal, Fucoxantina este metabolizată de enzimele digestive în funcoxantinol, iar mai apoi absorbită în intestine. 

Fucoxantina este folosită pentru a menţine greutate şi pentru accelerarea metabolismului şi stimularea capacităţii corpului de a arde grăsimea. De asemenea, este un remediu natural pentru diabet, boli de inimă, tensiune crescută, colesterol crescut şi obezitate.

 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL