Fructo-oligozaharidele sunt o formă a carbohidraţilor, termenul zaharide făcând referire la zahăr, în timp ce oligozaharidele sunt molecule realizate din grupuri mici din aceste zaharuri. Fructo-oligozaharidele sunt înlocuitori ai zahărului, deoarece conţin mai puţine calorii decât acesta şi nu cauzează creşterea glicemiei.
Alimente în care se regăsesc fructo-oligozaharidele:
Riscuri în urma consumului:
Beneficii:
CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.
Component al urinii ce conţine azot şi rezultă în urma degradării...
Punct culminant şi final al excitaţiei sexuale, caracterizat prin senzaţii...
Gen bacterian constituit din bacili Gram negativi din familia enterobacteriaceelor....
Inflamaţie a peritoneului. Peritonită se instaleaza dupa ce peretele...
Substanţă azotată provenind din degradarea creatinei, constituent...
Proteină a serului sangvin secretată de către plasmocite, provenite...
Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.