Fecalom

Masă voluminoasă mare, tare, constituită din materii fecale deshidratate care stagnează în ampula rectală (mai des la bolnavii imobilizati la pat).

Fecalomul provoacă o constipaţie intensă şi durerosă, o falsă diaree în cazul desprinderii a părţii superficiale a fecalomului, asociată cu o incontinenţă a sfincterelor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: