Excipient

Substanţă asociată principiului activ al unui medicament şi a cărei funcţie este de a facilita administrarea, conservarea şi transportul acestui principiu activ până la locul său de absorbţie.

Excoriaţie cutanata – Pierderea substanţei din piele neafectând decât straturile superficiale, cauzata de o afectiune care provoacă leziuni pruriginoase (psoriazis, lichen) este insotita de scarpinat. Pot constitui punctul de plecare al unor mici suprainfectări.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex