Epistaxis (rinoragie)

[rinoragie]

Sângerare nazala, frecventa la copii în perioada pubertăţii, la femei în timpul primelor şase luni de sarcină şi la per­soanele în vârstă atinse de aterom (depunere de colesterol pe peretele arterelor).

Poate avea origine necunoscută sau poate fi cauzată de o hipertensiune arterială, o tulburare de coagulare (hemofilie, consum excesiv de aspirină), un traumatism al foselor nazale sau de o afecţiune a sinusurilor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.