Embrioscopie

Examen direct al embrionului în timpul primelor două luni de sarcină.

Embrioscopia este utilizata la femeile însărcinate care au avut deja un copil afectat de malformaţii ale membrelor sau de o fantă labiopalatină (buză-de-iepure) pentru a depista acest tip de malformaţii.

Tehnica consta in introducerea unui tub de fibre optice în uter, pe cale vaginală sau pe cale abdominală, pina la contact cu membranele care învelesc embrionul si vizualizarea embrionului fără a pătrunde în acesta.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate