Electroterapie

Tratament care utilizează energia electrică.

Excitoneuromotoarele – acţiune asupra fibrelor nervoase sau musculare,  destinată tratării dure­rilor de cap, nevralgiilor, durerilor tendinoase sau articulare, contracturilor, reeducarea anu­mitor paralizii.

lonizarea – aceleaşi indicaţii ca şi Excitoneuromotoarele.

Undele scurte electromagnetice sunt utilizate datorită acţiunii lor antiinflamatorii şi de ameliorare a circulaţiei, pentru a activa procesul de cicatrizare şi de regenerare nervoasă.

Vibraţiile mecanice sunt aplicate cu ajutorul unei sonde în contact cu pielea prin intermediul apei sau al unei pomezi analgezice. Au un efect de micromasaj rapid şi efect termic, indicate pentru tratarea durerilor articulare vertebrale şi ligamentare şi pentru reducerea cicatricelor.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex