Dopamină

Neurotransmiţător din grupa catecolaminelor, precursor de noradrenalină, având un rol fundamental în creier pentru controlul motricităţii şi utilizat în terapeutică pentru acţiunea sa stimulantă asupra sistemului cardio­vascular.

Dopamina poate provoca greţuri, vărsături, crize de angor prin înceti­nirea circulaţiei în arterele coronare, tulburări ale ritmului cardiac.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica