Dishidroza

Formă de eczemă caracterizată prin vezicule care apar pe mâini şi pe picioare, cauzata  de o infecţie cu o bacterie sau cu o ciupercă microscopică, de o alergie, de un factor psihologic sau poate avea cauza necunoscuta.

Afectiunea se manifestă in prima faza prin înroşirea palmelor mâinilor, a plantei piciorului şi a feţelor laterale ale degetelor de la mâini şi de la picioare urmata de aparitia de vezicule, insotite de mâncărimi.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica