Diagnostic preimplantator

Identificarea unei anomalii genetice la un embrion cu ajutorul tehnicilor de fecundaţie in vitro şi de biologie moleculară.

Diagnosticul preimplantator este utilizat in cazul cuplurilor care doresc un copil şi care au dat deja naştere unuia sau mai multor copii afectaţi de o boală genetică gravă şi incurabilă.

După ce s-a realizat o fecundaţie in vitro şi înainte de transferul embrionilor în uterul mamei, o celulă din fiecare embrion este prelevată şi analizată cu scopul de a detecta anomalia genetică respectivă. Se introduc în uterul femeii doar embrionii lipsiţi de anomalie genetică.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica