Deshidratarea

Ansamblu de tulburări urmare a unei pierderi excesive de apă din organism, ce se manifesta prin sete intensa, uscăciune a gurii, a limbii şi a pielii, diminuare a rezistenţei globilor oculari la presiune, diminuare a volumului urinelor, o hipotensiune arterială, cu un puls rapid.

Pierderile de sare provoacă dureri de cap, crampe, tulburări de conştienţă care agravează deshidratarea (subiectul devenind incapabil să mai simtă sau să-şi exprime senzaţia de sete).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: