Decerebrare

Manifestare cauzata ca urmare a unei leziuni grave a trunchiului cerebral (partea encefalului situată chiar dedesubtul creierului), de o tumoră cerebrală, un traumatism cranian sau o intoxicaţie cu o substanţă chimică.

Se caracterizeaza prin rigiditate a membrelor în extensie, însoţită de accese de încordare a întregii coloane vertebrale, cu capul aruncat spre spate. Aceste semne apar la un subiect aflat în comă şi indica o agravare a stării comatoase.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica