Decalajului orar (simptome ale)

[simptome ale]

Modificare a ciclului biologic de 24 de ore consecutive, provocată prin schimbarea fusului orar prin călătoria cu avionul.

Principalele simptome sunt : tulburările de somn, tulburările digestive, dereglări psihice şi fizice provocate de perturbarea secreţiei de cortizol (hormonul secretat de glandele suprarenale). Adaptarea organismului la un nou fus orar necesită mai multe zile.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica