Dacriocistita

Inflamaţie acută sau cronică a sacu­lui lacrimal, situat între unghiul intern ai ochiului şi nas, cauzata de obstrucţia canalului lacrimonazal.

Dacriocistita acută se manifestă printr-o tumefacţie rotunjită, roşie, caldă şi dureroasă, situată între unghiul intern al ochiului şi nas, şi printr-o lăcrimare,

Dacriocistita cronică conduce la o lăcrimare şi un mucocel (chist conţinând mucus) al sacului lacrimal, masă tare şi nedureroasă prin a cărui presare se obţine ieşirea mucusului prin orificiul lacrimal.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica