D-riboza

D-riboza este o moleculă de zahăr de care corpul uman are nevoie pentru a rorganele produc cantităţi diferite. Cele mai mari surse de producţie sunt ficatul, glandele suprarenale şi ţesutul de grăsime. Mai apoi, inima, creierul, ţesutul nervos şi muscular produc doar cantitatea zilnică necesară.

D-riboza şi bolile de inimă

Inima produce suficientă D-riboza  cât să se menţină singură. Când condiţiile inimii nu sunt bune, adică atunci când nu primeşte suficient sânge sau oxigen, această producţie scade. Astfel, apar bolile cardiovasculare.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.