D-Manoza

D-Manoza este un tip de zahăr înrudit cu glucoza, mult mai simplu, deoarece consistenţa sa este de doar o moleculă de zahăr şi se regăseşte în mod natural în corp, dar şi în plante.

Fructe şi legume care conţin D-Manoza:

  • merişoare (sau suc de merişoare);
  • mere;
  • portocale;
  • piersici;
  • broccoli;
  • fasole verde.

Multe persoane consumă D-Manoza pentru tratarea şi prevenirea infecţiilor tractului urinar, deoarece ajută la blocarea dezvoltării unor bacterii din tractul urinar.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
De la diagnostic, la tratamentul multimodal al cancerului