Curba de temperatura

1. Grafic al temperaturii rectale luate la ore fixe timp de mai multe zile succesive şi care permite urmărirea evoluţiei unei stări febrile a unui subiect în timpul unei boli.

2. Traseu al temperaturii rectale luate la trezirea dimineaţa de către femeie şi care permite determinarea momentului ovulaţiei sale, pentru a evita o sarcină sau pentru a îmbunătăţi şansele de fecundare.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica