Cruralgie

Durere a coapsei, termen utilizat in cazu durerilor vii simţite pe traseul nervului crural

După rădăcina nervoasă afectata durerea se propagă de la coapsă la genunchi, chiar până la tibie. Ea se atenuează în 3-6 săptămâni în cruralgile obişnuite date de o hernie discală sau artroze posterioare unde s-a dezvoltat un chist.

O cruralgie poate fi cauzata de o com­presie nervoasă provocată de o leziune benignă, malignă sau infecţioasă, care s-a dezvoltat pe traiectul nervului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica