Corp cetonic

Una dintre cele trei substanţe (acetonă, acid diacetic, acid betaoxidobutiric) produse în cursul procesului de degradare a grăsimilor în organism, eliminaţi prin rinichi în urină.

Acumularea lor cauzeaza o acidocetoză, pH-ul plasmei sangvine devine acid, provocând tulburări care evoluează către o comă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.