Comportament (tulburare de)

Manifestare ce iese din normal urmare a neadaptarii la viata sociala.

Subiectul isi modifica comporta­mentul zilnic si vestimentar, raporturile interpersonale au o tendinta negativa (teamă, opoziţie, indiferenţă), mergand pana la actiuni impulsive (fuga de acasă, sinucidere)

Pot fi cauzate de unele afecţiuni: tumori, accidente vasculare cerebrale, epilepsie, decompensări metabolice, intoxicaţii .

Tulburările de comportament sunt frecvente în stări de demenţa, în psihopatii, în fazele acute de psihoză, de isterie şi de alcoolism.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: